Z fotky ale není moc jasné, jestli Pippa ukázala opravdu to nejintimnější. Na výběr je několik možností. Buď jsou to pouze stehna natěsno přiražená k sobě nebo si Pippa vzala na sebe silonky, které jsou spojené viditelným švem. Nakonec na sobě také může mít tělové kalhotky, které splývají s kůží. Ať tak či onak, pohled pod sukni Pippy jistě všechny přítomné zaujal.

Pippa se přišla podívat na módní show značky Temperley. Na sebe oblékla černo-béžové minišaty zdobené krajkou. Vlasy měla rozpuštěné a natočené podle vzoru své sestry vévodkyně z Cambridge Catherine.

Béžové šaty s černou krajkou Pippě moc slušely, jediným problémem ale bylo, že si neustále musela hlídat intimní partie. To se jí nakonec nepodařilo a přeci jen něco málo vykouklo. Pippa však vše přecházela s úsměvem.

Show módní značky nenavštívila náhodou. Pippa je totiž fanynkou Temperley. Saténovou zelenou róbu od stejné značky oblékla na slavnostní večeři po svatbě své sestry Kate s princem Williamem. Nebo se objevila v červených šatech s milencem Alexem Loudenem na Wimbledonu letos v červnu.

Fotogalerie
8 fotografií