Aleph je první písmeno hebrejské abecedy, tedy stejně jako alfa v abecedě řecké, anebo "áčko" v abecedě české. Kdyby se chlapečkovi varianta s "ph" na konci nelíbila, může si vybrat i alternativní podobu pravopisu "Alef".

Čerstvá třicátnice Portman oznámila své těhotenství v prosinci loňského roku, kdy rovněž uvedla, že se hodlá za Millepieda, nímž se seznámila při natáčení filmu Černá labuť, provdat. Narození syna bylo oznámeno v polovině června bez uvedení přesného data či dalších podrobností.

Fotogalerie
4 fotografie

Izraelsko-americká herečka Natalie Portman vstoupila do povědomí diváků především díky svému účinkování ve sci-fi sérii Hvězdné války. Před kamerou se ale poprvé objevila už v roce 1994, kdy tuto ctižádostivou adeptku herectví obsadil režisér Luc Besson do svého snímku Leon.

Následně dostala další pracovní nabídky a zahrála si například ve filmech Všichni říkají: Miluji tě, nebo Mars útočí! Postupně do své filmografie přidala takové snímky, jako Paříži, miluji tě, V jako Vendeta či Goyovy přízraky.