Pár spolu chodí skoro rok, jenže poslední dobou se dvojice nikde neobjevovala pospolu. Britská média tak okamžitě vyvolala spekulace o rozchodu a dohazovala Pippě exmilence. Dokonce se mluvilo i tom, že by se Pippa měla scházet s princem Harrym. Jiskra mezi nimi měla přeskočit na královské svatbě, kdy se brali jejich sourozenci princ William a Kate.

Pippa v červených šatech na sebe na Wimbledonu hned strhla veškerou pozornost. Prominentní pár se přišel podívat na zápas Rogera Federera s Jo-Wilfriedem Tsongou. Bývalý hráč kriketu Alex zvolil na událost ležérní sako a bílé kalhoty. K páru se také připojila Pippina matka Carole, která na sobě měla bílé šaty s barevnými květy.

Fotogalerie
5 fotografií

Alex ji zbožňuje

Spekulace o rozchodu vyvolaly snímky, na kterých byla zobrazena Pipa v doprovodu exmilence George Percyho. Pár si spolu vyrazil v květnu na výlet do Madridu. Pak byla s Georgem spatřena ještě několikrát na tenise a večeři.

Nyní lidé z blízkého okolí Pippy tvrdí, že s Georgem jsou pouze přátelé a s Alexem stále tvoří pár. "Pippa a George jsou jen přátelé, to je vše. Pippa je zamilovaná do Alexe. On Pippu přímo zbožňuje," říkají. Stejně tak ji zbožňuje celý svět. Hlavně její pozadí.