Po smrti Ivety Bartošové italský hrabě Domenico Martucciobvinil jejího manžela Josefa Rychtáře z toho, že on nese vinu na její sebevraždě. Stejně jako Ivetin fanoušek Zdeněk Macura, je i Martucci zastáncem názoru, že Rychtář Ivetu týral psychicky i fyzicky.

Také proto se odmítl zúčastnit pohřbu Ivety, na kterém Rychtář sehrál trapné divadlo s několikačlennou ochrankou a skrýváním se pod černými deštníky. Navíc ho rozpálilo doběla, že Rychtář Ivetu pohřbil bez přítomnosti jejích nejbližších, tedy maminky, sourozenců a hlavně syna.

S Ivetou se tedy rozloučil po svém. „Poslední divadlo se kolem tebe odehrálo, poslední krutost jsi dnes trpěla... Na poslední cestě jsi byla připravena o přítomnost těch, co tě nejvíc milovali... Nyní tě budou mít navždy ve svých myšlenkách a ve svých srdcích vedle sebe... Sbohem Ivetko!“ vzkázal zlomený Domenico Martucci své bývalé lásce Bartošové.

Také jeho konkurent Zdeněk Macura se zprvu nechtěl zúčastnit Ivetina pohřbu, nakonec mu to nedalo a se slzami v očích dorazil. Přímo do obřadní místnosti se sice nedostal, ale Ivetě kousek od strašnického krematoria položil květinu, aby tak uctil její památku.  

Podívejte se na videa:

Video
Video se připravuje ...

Transexuál Diana útočí: Macuro, kvůli tobě měla Iveta deprese! Redakce Blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Kolegové pohřeb Bartošové ignorovali. Až na jednoho! Kdo přišel? Redakce Blesk.cz