Proti rozhodnutí Josefa Rychtáře, který veřejně přiznal, že nebude respektovat přání Ivetina syna Artura ohledně jejího pohřbu, se staví nejen celý český showbyznys, ale také fanoušci Ivety Bartošové.

Proto sepsali petici. „My, níže podepsaní se stavíme za to, aby tělo zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové bylo vydáno její rodině: synu Arturovi, matce Svatavě, sestře Ivaně a bratru Lumírovi, která rozhodne o místě odpočinku zpěvačky Ivety Bartošové. Jednání pana Josefa Rychtáře je neetické a rozhodně by měl vyjít pozůstalé rodině vstříc!

V tuto chvíli petici proti Rychtářovi podepsalo už více než tisíc příznivců Ivety Bartošové, a mnozí si neodpustí ani komentáře, proč se rozhodli poslat i svůj podpis.

...co k tomu víc dodat...Rychtář je hyena, která se na Ivetě vždy jen přiživovala...nedovolme mu, aby z posledního rozloučení s Ivetou udělal jen jedno velké divadlo, kde mu nejde ani o Ivetu, ani o její rodinu, ale jde mu jen a jen o sebe a jak na Ivetě co nejvíc vydělat, i když už není mezi námi...Děkuji,“ píše v komentářích jeden z fanoušků. Takových vzkazů je tam na adresu Josefa Rychtáře mnohem víc.

Vdovec po Bartošové je si nátlaku veřejnosti vědom, a tak začíná pomalu ustupovat. Rychtář měl dokonce přislíbit, že Ivetu nakonec nechá pochovat v Uhříněvsi. I tak ale stále nevyhověl přáním její nejbližší pozůstalé rodiny.

Vše o Ivetě v dnešním Nedělním Blesku!
Autor: Blesk