Vyholená hlava, šlachovitá postava, věk do třiceti let, modré džíny, černé tenisky, bílé ponožky, bílá košile s kapucí, na očích černé brýle a chuť se rvát! Kdo je záhadný fanoušek Ivety Bartošové, který napadl Josefa Rychtáře?!

Stále se nepodařilo zjistit totožnost muže, který se dnes po poledni vrhl na vdovce Josefa Rychtáře. Mladého rváče prý k útoku vyprovokovala slova Zdeňka Macury, že Rychtář je vrah. Proto si to s ním přišel do Uhříněvsi osobně vyřídit.

Rvačka měla ale velmi zvláštní kulisy. Kolem dvou mužů zaklesnutých do sebe postávají nečinně přihlížející. Mezi nimi stojí i Rychtářův syn Jan, který si úplně klidně a jako by nezúčastněně cosi ťukal do mobilu.

Video
Video se připravuje ...

Zmlácený Rychtář brečí jako želva: Ona mě milovala! redakce Blesk.cz

Fingovaná bitka?

Okamžitě po útoku se objevily spekulace, že tato bitka byla snad na Rychtářovu objednávku. Naštvaný fanoušek, který vdovci nejlépe roztrhne košili a ret, by z Rychtáře snadno udělal obětního beránka. Manžel Bartošové ví, že svůj pošramocený mediální obraz si potřebuje stůj co stůj před veřejností, která ho odsuzuje, vylepšit.

Na celém incidentu je zvláštní, že se stal zrovna v okamžiku, když před Ivetiným domem nebyli žádní fotografové. Čirou náhodou byl přítomen pouze Rychtářův dvorní fotograf, který pohotově všechno zdokumentoval - prostorný ring ulice, rozmáchlá dramatická gesta, údery a dokonce kopy, za které by se nemuseli stydět žádní wrestlingoví borci. Po jedné ráně navíc Rychtář dokonce upadl na zem, což se mu například při rvačkách s Macurou rozhodně nestává.

Serveru Super.cz se navíc ozvala jedna svědkyně, která tvrdí, že útočníka, která napadl Rychtáře, viděla ve středu odpoledne na zahradě Ivetina domu, jak telefonuje. A rozhodně prý nevypadal jako nevítaný host.

POZNALI JSTE IVETINA FANOUŠKA, KTERÝ NAPADL V UHŘÍNĚVSI JOSEFA RYCHTÁŘE? OZVĚTE SE NÁM DO REDAKCE NA ČÍSLO 724 014 586 NEBO NA tip@blesk.cz