První velkou láskou princezny české pop music byl zpěvák Petr Sepéši, se kterým se setkala v roce 1983 na festivalu Mladé písně v Jihlavě. Byla to láska na první pohled. Životy obou zpěváků se ale neprotkly jenom v osobním životě, ale i profesním.

Zpěvák Petr Sepéši byl první velkou láskou zpěvačky.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Společně nazpívali hity jako Červenám nebo Knoflíky lásky. Jejich lásku utkla tragická autonehoda. Sepéši zemřel ve věku 25 let na železničním přejezdu ve Františkových Lázních. Na kolejích, jako Iveta.

Vztah s Michalem Penkem neměl dlouhého trvání. Zpěvák propadl pervitinu.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Druhou láskou blonďaté zpěvačky se stal Michal Penk. S tím se seznámila ve světě českého showbyznysu. Společně nahráli v roce 1987 hit Zpívej. Vztah však neměl dlouhého trvání. Pro Ivetu to však bylo nejspíš dobře, protože Penk propadl drogové závislosti na pervitinu.

Vztah s Ladislavem Štaidlem přinesl Ivetě jediné dítě - Artura.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Když Iveta začala chodit s Ladislavem Štaidlem, vypadalo to, že to bude láska na celý život. Skladatel a textař pořádně nakopl její kariéru, stejně jako osobní život. Počali spolu syna Artura. Jejich vztah skončil poté, co si Iveta začala s Rudolfem Hrušínským nejmladším při natáčení filmu Svatba upírů.

Kvůli románku s Rudolfem Hrušínským nejmladším se Iveta rozešla se Štaidlem.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Románek s nejmladším členem hereckého klanu Hrušínských ale také nevydržel. Zpěvačka se tehdy pokusila o sebevraždu.

Iveta se se Zdeňkem podhůrským rozcházela a scházela. Vztah ale nevydržel.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Iveta randila i s moderátorem Zdeňkem Podhůrským. Jejich vztah vypadal zpočátku harmonicky, ale následovalo několik rozchodů, které vystřídaly návraty. Slepit dohromady se ho již nepodařilo, v roce 2006 byl definitivní konec. Iveta se poté opět pokusila o sebevraždu.

Vztah s veterinářem Romanem Hankem trval rok.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Dalším životním partnerem Ivety byl člověk, který se pohyboval mimo showbyznys. Ani s Romanem Hankem, který se živí jako veterinář, však štěstí nenašla. Vztah vydržel necelý rok.

Prvním manželem Ivety se stal Jiří Pomeje. Po dvou letech však přišel rozvod.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Když se Iveta seznámila se zadluženým hercem a producentemJiřím Pomejem, vypadalo to, že se její osobní život konečně obrátil k lepšímu. V roce 2008 se vzali, Pomeje měl rád Artura a vše vypadalo harmonicky. Jenže přišly deprese, neshody a po dvou letech následoval rozvod.

Ani Domenico Martucci se nestal osudovým mužem Ivety.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Po rozvodu skončila princezna české pop music v náruči falešného italského hraběte Domenica Martucciho. Jenže tento vztah neměl dlouhého trvání. Martucci si na Ivetě ještě dlouho ohříval polívčičku a snažil se zviditelnit na její účet.

Josef Rychtář se stal druhým manželem zpěvačky. Vztah ukončila sebevražda Ivety.
Autor: Blesk/Archiv Blesku

Druhé manželství Ivety se stalo jejím posledním. Sňatek s podnikatelem Josefem Rychtářem, od kterého ji odrazoval její neoblomný ctitel Zdeněk Macura, skončil tragickou sebevraždou na kolejích. Iveta prostě štěstí v manželství nikdy neměla...