Jen co se Džambulka oklepala ze své loňské letní eskapády, už zase lítá v problémech. Bartošová, která má za sebou alkoholové období, v samém opojení nejspíš zapomněla platit své závazky. Kvůli dluhům za zdravotní pojištění, které má u Všeobecné zdravotní pojišťovny, byla na její dům v Uhříněvsi vypsána další exekuce.

Vzhledem k tomu, že Bartošová odkládá kvůli zdravotním problémům všechny domluvené koncerty a tudíž nevydělává tolik, kolik by si přála, se ocitla ve svízelné situaci. Je možné, že své dluhy nebude mít z čeho zaplatit a než se naděje, přijde o střechu nad hlavou.  

Podle výpisu z katastru nemovitostí byl její dům nejdříve zastaven, ke splacení závazků však nedošlo, a tak byl na Ivetin domov vypsán exekuční příkaz k prodeji.

Současná exekuce není první, které zpěvačka čelí. S finančními problémy se potýká už od roku 2002, kdy postupně přestala platit měsíční splátky své 5,5 milionové hypotéky. Otec jejího syna Artura Ladislav Štaidl jí v minulosti už jednou nabízel, že dluhy za dům zaplatí pod jednou podmínkou. Chtěl, aby Iveta přepsala svůj dům na jejich syna Artura. S tím ale zpěvačka nesouhlasila. Bála se, že Štaidl Artura zmanipuluje a ten svou matku pak vyhodí na ulici.

Jak šel čas s jejími dluhy

2001: Iveta si koupila dům za 5,5 milionu korun. V hotovosti složila 200 tisíc a měsíčně musí platit 30 tisíc korun.

2002 - 2006: Bartošová začíná mít problémy s penězi a přestává pravidelně platit měsíční splátky hypotéky.

2007: Psychické problémy Ivetu dostaly do léčebny, přestává koncertovat a peníze na splátky nemá z čeho vydělat.

2008: Se svatbou s Jiřím Pomejem přišly opět další dluhy, manžel si hrál na zpěvaččina manažera a více prodělal, než vydělal.

2009: Iveta se s Pomejem rozvedla, dům byl zastaven ve prospěch Finančního úřadu pro Prahu 10 a doplacena hypotéka ve výši 2 500 000.

2010: Zástava, exekuce a příkaz k prodeji, ale přesto Iveta navýšila hypotéku o 3 miliony kvůli přestavbě domu.

2012: Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti kvůli dluhům finančnímu úřadu a hypotéce 3,5 miliony Kč.

2013: Dům v Uhříněvši byl zastaven.

2014: Na Ivetin dům byl opět vypsán exekuční příkaz k prodeji nemovitosti.

Video
Video se připravuje ...

Bartošová se ukázala ve VIP Zprávách! Je v šokujícím stavu! FTV Prima - VIP zprávy