Až teď v pořadu Potomci slavných na Blesk.cz o své slavné tetě, pro kterou byl de facto synem, odhalil velké tajemství architekt Jan Zázvorka mladší (59). Měli spolu velice blízko zejména poté, co jediná dcera paní Stelly Jana, kterou měla právě s Kopeckým, spáchala v pouhých patnácti letech sebevraždu.

Proč už nikdy další děti neměla, a ani neměla oficiálního partnera? Kopecký se tomu moc nediví. „Moc nechápu, jak spolu mohli vydržet. Teta mi jednou vyprávěla, jak ji Kopecký na nějakém zájezdu prohrál v šachách! To tak ilustrovalo ten jejich vztah. Vítěz si ji odvedl. Řekla Kopeckému, že když byl tak blbej a vsadil mě, tak ať si to užije! Miloš pak běhal po celém hotelu a bušil hlavou do zdi,“ vypráví Zázvorka.

Video
Video se připravuje ...

Tajemství manželství Stelly Zázvorkové (†83): Kopecký ji prohrál v šachách! Musela jít s cizím mužem! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

Na muže sice pak Stella nezanevřela, ale domů už si je nepustila. Na dveřích jejího bytu až do konce života zůstala cedulka Zázvorková-Kopecká: „Vždycky říkala, že Miloš ji poznamenal rukou mistra, jako Stradivariho housle, a že už nebude nikdo lepší. S nikým nežila, nějaké vztahy měla, ale nikde to neventilovala. Pánové byli, ona když si někoho vybrala, tak si ho vybrala,“ dodává se smíchem Zázvorka. Donchuan Kopecký se po roce se Stellou oženil ještě třikrát, jeho milenek se pak nikdy nikdo nedopočítal.

Video
Video se připravuje ...

Stella Zázvorková 2 díl Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií