Ve středeční Výměně manželek byla rodina z Krásné Lípy, kterou tvoří Alena (43), Daniel (42), dcera Eliška (6), syn Jiřík (3) a matka Aleny Libuška (61). Na druhé straně jste se seznámili s Mílou (45), Radkem (39), dcerami Monikou (25), Simonou (16) a synem Dušanem (22), kteří žijí v Bolehošti u Opočna.

Maminka Alena po skončení Výměny prozradila, že jí přišlo, že jí náhradní manžel Radek nadbíhá. „Pořád mi chtěl něco kupovat, ať to stálo, co to stálo. Řekla jsem mu, že jestli na mě šáhne, tak mu urazím ruku,“ cituje její slova tn.cz. Když se jí ale údajně svěřil, že se svou manželkou Mílou prožívá intimní chvíle jen zřídka, tak se mu prý ani nedivila.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Neskutečné útoky tchyně na dceřina manžela! TV Nova

Zpravodajskému webu Novy se ale Alena svěřila s ještě mnohem šílenější věcí. Od šestnáctileté Simony se prý dozvěděla, že se maminka Míla vyspala s přítelem pětadvacetileté dcery Moniky. A že to nebyl jediný takový případ. Celá věc se měla opakovat, když si přivedla domů partnera i její nevlastní dcera.

Po svém vyjádření se teď Alena bojí o svou rodinu. „Já bych byla nerada, aby ublížili mojí rodině, protože ona ví, kde bydlíme,“ řekla pro TV Nova.

Fotogalerie
11 fotografií