Během finálového večera o první místo soutěžili Marta Jandová (42) jako kreslená postavička Jessica Rabbit z filmu Falešná hra s králíkem Rogerem, Anna Slováčková (21) jako Katarína Knechtová, David Gránský (24) alias Marilyn Manson a neuvěřitelný výkon předvedl jako vždy Jan Cina (28) jako Scatman John.

I když Jan Cina zpočátku neměl štěstí a jednotlivé díly nevyhrával, do poslední chvíle nic nevzdával, a to se vyplatilo. Právě Honzovi, který se do povědomí diváků dostal především díky této soutěži, se podařilo vyhrát. I když všichni soutěžící předvedli během finálového večera neuvěřitelné výkony, Honza právem ovládl celou show.

Už v prvním díle se ukázal jako sexy Madonna. „Mám ji rád, jsem její fanoušek. Ale jak to člověk začne zkoušet, tak je z toho nešťastnej a říká si: Co s tím mám dělat? Podpatky, vykrojenej trikot,“ smál se tehdy. Ve druhém díle se předvedl jako LMFAO a tímto výkonem všechny dostal.

„Ta písnička mi přišla úplně blbá, ale pak mě to bavilo, byla to legrace. Pokaždé je to jinak,“ řekl herec. Jednu z nějvětších show však předvedl jako Aqua, ale ani jako Monserat Caballe nezklamal. „Ve mně se dělo takových věcí. Dostal jsem třeba úplný záchvat smíchu, vlastně to byly ty mé emoce, stres, pláč,“ prozradil.

To, že je Jan Cina velký talent, vědí i soutěžící, kteří mu vítězství přáli. „Je to krása a je to hrozně hezký,“ řekl dojatý Jan. „Od začátku jde do každého vystoupení naplno. Vždy si o té postavě všechno zjistí, aby to bylo co nejpřesnější,“ tvrdí o něm Marta Jandová. Vítěz Jan Cina převzal šek na 150 000 korun a pošle ho mobilnímu hospici Ondrášek.

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas 2 čtěte zde

Fotogalerie
24 fotografií