Zúčtování bylo pořádně napínavé, protože klidná mohla být jedině Lucka, kterou chrání tento týden imunita, díky tomu, že v pátek těsně porazila Jafara.

Nejvíce se o své další působení ve vile sice bála Pavlína, která si podle svých slov uvědomuje, jak moc všem leze na nervy, ale nakonec všechno dopadlo jinak. Po třech palcích sice dostaly Zdena i Regina, ale rozhodl hlas Lucky, která je držitelkou imunity. Ta ho dala Zdeně, a tak bylo rozhodnuto.

Pak ale do dění ve vile nečekaně vstoupila moderátorka Tereza Pergnerová, která oznámila šokující zprávu. Zdena pomaže pěkně domů, její chování bylo neomluvitelné.

"Sundej si šátek a jdi domů. Hned. Neexistuje, že se čtyři domluvíte, vypalcujete, a uběhne týden, zahodíte týden... Co diváci? Dívají se na vás, milují vás," rozčilovala se Tereza. "Tady není prostor pro nikoho, kdo tuhle hru nechce hrát. Takže Zdena může jít domů, a pak se ptám i ostatních. Zůstanou jen ti, co chtějí hrát. Je ještě někdo další? Může jít teď domů," uzavřela. Nikdo další se ovšem nepřihlásil.