Páteční večer byl pro soutěžící, kteří se přihlásili do čtvrté řady VyVolených, velkým dnem. A to nejen kvůli tomu, že se do Vily nastěhovala první šestice odvážlivců. Ale hlavně proto, že se ve studiu sešli VyVolení z první řady! A jeden z nich šel znovu do Vily! Kdo? No přece starý známý Vladko Dobrovodský (34). Ten se mezi zatím "nevinné" adepty na vítězství dostal poté, co bez mrknutí oka s 86 % hlasů převálcoval své bývalé spolubojovníky Emila Zajace (38) a Petra Zvěřinu (34).

Emil neuspěl a supěl

Když bývalý horník Emil Zajac zjistil, že s ním jde do souboje o vilu právě Vladko, málem dostal infarkt. Přetvařovat se přestal v okamžiku, kdy se vypnuly kamery a Vladko po rozhodnutí diváků putoval do soutěže. „Jsem nas***ej,“ komentoval Vladkův postup Emil po svém. V soutěži si totiž věřil natolik, že prý odmítl i práci, kterou několik let sháněl!

Připomněli se i další bývalí VyVolení

O další překvápka se postarala Prima, které se podařilo kromě už výše jmenovaných sehnat i několik dalších soutěžících z první řady, kteří se tak zase po osmi letech sešli téměř v plné síle. Ten, kdo neúprosnou reality show sledoval, si tedy zase mohl připomenout naivní Kačenku, »nenažranou« Wendy, protivnou Věru nebo Sašu Nikitina v jeho pověstné bekovce...

Nikdo z nich se však ve Vile znovu jako soutěžící narozdíl od Vladka neobjeví. Ani horník Emil, který se ve svém novém medailonku snažil diváky zaujmout s dospívajícím synem po boku a nebo v Boratovských plavkách... Jestli on ale naopak Emil diváky neodradil.

Fotogalerie
11 fotografií