Vévodkyně pózovala na červeném koberci fotografům několik minut i s manželem Alfonsem, který je o celých pětadvacet let mladší než ona. Jeho se ale za paži nedržela. Tiskla se k hlavní hvězdě - Tomu Cruisovi.

Cruise byl z celé situace velmi rozpačitý. Nejprve ani nevěděl o koho se jedná. Vévodkyně z Alby je ale ve Španělsku populární, dokonce má více titulů než britská královna Alžběta.

Vévodkyně zvolila na premiéru elegantní hnědý kožíšek a modro-zelenou sukni. Svůj outfit pak okořenila punčochy s květinami. V tu chvíli vypadala jako usedlá babička a ne jako mladice, která dováděla na své svatbě v krajkových šatech.

Fotogalerie
8 fotografií

Jedna z nejbohatších španělských šlechtičen, vévodkyně z Alby, se ve svých 85 letech provdala za o 25 let mladšího partnera Alfonse Díeze letos v říjnu. Obřad proběhl v její rezidenci z 15. století v historickém centru Sevilly.

Dvakrát ovdovělá vévodkyně, která je vzdálenou příbuznou britské královny Alžběty a někdejšího britského premiéra Winstona Churchilla, chodila se státním úředníkem Díezem už tři roky. Pár, kterému svatbu dlouho nepřály vévodkyniny děti, se seznámil na jednom divadelním představení.