O slovenské, v Praze svého času žijící divě Sise Sklovské se naposledy psalo loni v lednu, když se v Dunajské Stredě vdávala. Tehdy si pětačtyřicetiletá bruneta s dobře udělanými umělými ňadry, která na chlapy příliš štěstí v životě neměla, brala o čtrnáct let staršího, interesantně zámožného (zakladatele magazínu Playboy Hefnera připomínajícího) generální ředitele pojišťovny Kooperativa Juraje Lelkese. Ten si svou choť po veselce za osm set tisíc nastěhoval do svého domu v prominentní bratislavské čtvrti Koliba, jehož hodnotu experti odhadují na dva milióny eur, to znamená necelých padesát miliónů českých korun. A prý ji zde – jak se tzv. říká – nosí na rukou…

Sisa sňatkem s fešákem Lelkesem zkrátka udělala terno, štěstí se na ni konečně usmálo. A s chotěm, jenž je ochoten snést jí modré z nebe, dorazila i na středočeský hrad Houska, kde v rámci čtrnáctého ročníku benefičního koncertu Noc s hvězdami vystupovala.

Nutno říci, že tu čněla a její outfity předčily bizarnost směsi prestižních i třetiřadých účinkujících, jimiž je tato bohulibá, polozapomenutým pseudozpěvákem Martinem Francem organizovaná akce pověstná. Sisa samozřejmě patří ke zpěvákům s kreditem – stejně jako zúčastněný Martin Chodúr, či Petra Janů, Monika Absolonová.

Nicméně na poli vkusu krutě selhává a mezi velmi ležérně oblečenými kolegy z branže působila vskutku absurdně. Jevištní kreací i civilem jasně naznačovala, že bankovní konto její sklon k šantánové okázalosti neumenšuje. Jen ho posouvá do roviny luxusního hororu.

Asymetrický, navýsost dramatický výčes z loken na hlavě, sytě kobaltové oční stíny, každý nehet v jiné barvě, vlajku připomínající cirkusácká róba s vlečkou, dech beroucí nevkus prolamovaných střevíčků na jehle…

Tak Sisa vystoupila na Housce, kde jiní měli ryze neformální, atmosféře letních „fesťáků“ odpovídající modýlky. Ostatně pokochejte se tím, co na hradě, kde prý straší, umělkyně předvedla. Mimochodem – jak vidno - straší tu….

Fotogalerie
7 fotografií