Co vlastně přimělo schopnou (někteří tvrdí, že všeho schopnou) byznysmenku Trump k tomu, aby zapomněla na ztepilé hochy a vzala zavděk dýchavičným seniorem Massimem Gargiem, nímž přijela i na Filmový festival v Cannes? Snímky z party, jež zde s Massimem obrazili (některé spolupořádal), přece svědčí o tom, že tato žena není se stářím smířená. A stále usiluje o status Věci Makropulos, image věčné třicítky, která na mladého nabíječe s přehledem má.

Z jakého důvodu má tedy Trump Massima, když by se po posledním, o pětadvacet let mladším manželovi Rossanu Rubicondim jistě našel další, velkého světa chtivý krasavec, jehož jachty a kluby milionářů provokují k činům prvoligového gigola... Zkrátka magazínový fešák, který by Ivaně image nestárnoucí sexbomby pojistil.

Prozření Bohem vyvolené?

Ivana Trump, která na krachu manželství s mediálním magnátem, promiskuitním boháčem Donaldem Trumpem vydělala počátečních pětadvacet miliónů dolarů, dvacet let tvrdí, že tento rozvod byl tím nejlepším, co ji v životě potkalo. A rovněž neustále optimisticky vykřikuje, že to nejlepší teprve přijde.

Fotogalerie
1 fotografie

Postupujícího věku, nadcházejícího stáří se Ivana nebojí. Proč taky, když se považuje za Stvořitelem vyvolenou:  „Jsem mistrovským dílem Boha. A protože mě sám nemohl pojmout za manželku, seslal mě na zem,“ říká v jedné ze svých biografií. Trump rovněž při každé příležitosti neopomene zdůraznit, že má energie za tři mladé ženy. Datum narození popírá plastikami, vrásky (i mimiku) likviduje botoxem a mládí jistí oněmi záviděníhodnými koloušky. Alespoň to tak donedávna dělala.

„Vypadat stále na třicet stojí čím dál víc peněz, ale co? Když se mně něco nelíbí, nechám si to přišít, vytáhnout. A muži? Ti stejně staří mi vitalitou nestačí. Proto mám mladší. Raději budu chůva než ošetřovatelka,“ mínila spoustu let suverénní Trump. O to víc udivuje její vztah s devětašedesátiletým seniorem Massimem. Co se tedy stalo, že božská Ivana přehodila životní výhybku?

Mezihra nebo definitiva?

Před dvěma roky, po popírané rozluce a následném rozvodu s pětatřicetiletým Rubicondim byla Trump stále žádostivá svalnaté mužské náruče. A hravě ji dostala – exmanžela vystřídal neméně atraktivní Antonio Zechilla, s nímž se předvedla na jisté francouzské vinici. V luxusních šatech, na jehlových podpatcích a s briliantovým prstenem na gumových rukavicích, v nichž šla symbolicky sbírat hrozny do koše...

O mladých mužích Ivana koketně mluvila i poté, když soutěžila v britské reality show Big Brother. Tam také v rámci úkolů pózovala coby model pro obraz. Před plénem skicujících kolegů stála odkvetlá, plastikami vylepšená celebrita, která je mementem pro všechny ženy děsící se stárnutí. Usilovně zatažené břicho, povislá kůže na rukou. Kolagenem vyplněná a klobásovým jedem napíchaná, odule působící tvář. Bohatý ohon à la Brigitte Bardot. Byl to zážitek pro spolu soutěžící i diváky. Trapné, opravdu trapné, psaly noviny...

Místo sexu porozumění?

Blamáž v reality show Big Brother byl možná moment, jenž Trump přiměl, aby svůj životní styl přehodnotila. A možná ji k tomu donutil jiný, mnohem intimnější, bolestivější okamžik.

Ivana si každopádně dává od mladíků oraz a svou ženskost si užívá před zraky vděčného důchodce Massima. Výše jeho konta sice jmění Trump zdaleka nedosahuje, ale prý je to letitý kamarád - muž, který ji obdivuje a s nímž si rozumí. Co víc si může žena přát?

Před Massimem může být Trump bez rozpaků rozvernou děvenkou jako loni na dovolené v Karibiku. Nebo atraktivní sexbombou doprovázející přítele na Filmový festival v Cannes. Mimochodem, Massimo Gargia zde vedle ní působil pitoreskněji než předešlí mladíčci. Veselý senior v omamně modrém obleku a věk ignorující Barbie v obepnutém, ostře růžovém modelu z dílny Hervé Léger, v němž předtím lepé křivky předvedly hollywoodské hvězdy jakými jsou Catherine Zeta–Jones či Kate Winslet... Massimo a Ivana si očividně opravdu rozumí. Přejme jim to. Spolu se zdravím.