V současné době se v non stop módní molo proměnilo jihofrancouzské Cannes, které od minulé středy žije světovým filmem naplno. A opět se zde jako každým rokem promenují a do umdlení pózují slavné celebrity, uznávaní tvůrci, hvězdičky čekající na příležitost, topmodelky…

Každý se snaží prezentovat jak nejlíp umí. S potřebným puncem sex-appealu, atraktivnosti a originality, které se od celebrit světa iluzí očekávají. A ne každému se to daří. Někteří nudí, jiní děsí. Fascinují módní neobratností, nevkusem. Kdo tedy letošní rok patří k těm, co selhali?

Božský Depp, vrávorající Cruz, kredenc Olsonka…

Mezi kontroverzní výstředníky se jako vždy zařadil sedmačtyřicetiletý Blíženec, na cenu filmového Oscara třikrát nominovaný Johnny Depp, který stále nerozeznává mezi nostalgickým stylem vintage a cirkusem. A k dokonalosti měla daleko i jeho partnerka z posledního pokračování Pirátů z Karibiku, Pénelope Cruz, která sice oblékla bezchybné šaty, ale špatně zvolené botky na vražedně vysokém podpatku z ní udělaly vrávorající mátohu na pokraji kolapsu.

Populární herečka Paz Vega si zase Cannes spletla s šantánem. Módní ikona Sexu ve městě, Sarah Jessica Parker vypadala jak reklama na bytový kartoun, mladší sestra kontroverzních dvojčat Olsenových, herečka Elizabeth zase působila jako kredenc s krajkovou záclonkou. Hvězdy erotické komedie 3 D Sex and Zen, Asiatky Yukiko Sou a Vonnie Lui pak svými modýlky budily dojem, že vietnamští trhovci už ovládli i Cannes. A tím výčet nešťastníků na Azurovém pobřeží nekončí.

Fotogalerie
9 fotografií