Zpěvačka Iveta Bartošová vypadá konečně spokojeně. Zřejmě za to může pohledný Slovák Peter Mihálik, který ji poslední dobou doprovází na koncerty a se kterým odjíždí i domů. „Je z Piešťan a známe se už dlouho,“ řekla Blesku Iveta. Už ale zapomněla dodat, že její přítel je ženatý a s manželkou vede na Slovensku hotel. Iveta dokonce jezdí často do jejich hotelu relaxovat a oslavila tam i Nový rok.

Je to jen kamarád

I když se Iveta snažila médiím namluvit, že je to jen kamarád, tráví s ním většinu svého času. Nejen ve dne. Po úterním koncertu v Kutné Hoře ji Peter odvezl domů. Ve středu po křtu desky Davida Mattioliho zrovna tak. Na středeční události málokomu ušlo jejich chichotání a letmé dotyky.

Češi jí hážou klacky pod nohy

Na obranu se Bartošová pokusila hned dodat vysvětlení, proč je s Mihálikem tak často v kontaktu. „Češi mi jen hážou klacky pod nohy, zrušili mi spoustu vystoupení i galakoncertů. Na Slovensku a i jinde v zahraničí plánuji koncerty i oslavu svých pětačtyřicetin. Pokřtím své bonusové cédéčko, na které na Slovensku netrpělivě čekají,“ tvrdila Bartošová o desce, která obsahuje devět verzí jejího hitu Heja heja.

Změnila manažera?

Na křtu desky kolegy Davida Mattioliho se sešla i s manažerem Petra Muka (†45) Richardem Dušákem. „Spolupracujeme spolu,“ potvrdila. Zdá se, že její stávající tým jí už opět přestává vyhovovat.

Fotogalerie
9 fotografií