"To není můj přítel, ale kamarád Peter ze Slovenska," tvrdila Blesk.cz zpěvačka, která si s pohledným mužem vyrazila na křest CD Davida Mattioliho. "Než jsme sem šli, tak jsem Petera upozorňovala na to, že o něm budou psát jako o mém příteli. Odpověděl mi, že mu to nevadí. Na druhou stranu, mě taky ne," prozradila rozesmátá zpěvačka.

Zatímco Iveta se celý večer hodně bavila s kolegy z branže, Peter seděl vedle ní, bedlivě poslouchal, co si povídá nebo se staral o její pitný režim. I když před sebou měla vinnou skleničku, nepopíjela víno, ale neperlivou vodu. Na první pohled bylo zřejmé, že si dvojice rozumí. Během povídání se neustále chichotali, Iveta mu ukazovala cosi na svém mobilu a nechyběly letmé dotyky.

"Klidně si víno dám, ale dnes nemám chuť. Po dovolené, kterou jsme s Arturem strávili na horách, jsem se opět vrhla do pracovního kolotoče. Hodně koncertuji, dokončuji desku a na své 45. narozeniny, jež mám 8. dubna, chystám velkou soukromou oslavu," říká Bartošová.

Iveta společně s Petrom akci opustila okolo desáté hodiny večer. Samozřejmě domů odjeli jedním autem, které řídil slovenský fešák.

Na křtu italského pěvce nového chlapce ukázala i rozvedená zpěvačka Klára Kolomazníková. S pětadvacetiletým Vaškem Novákem se Klára poznala před rokem na Valentýna, ale zajiskřilo to mezi nimi teprve před pár týdny.

Fotogalerie
9 fotografií