Nemá smysl připomínat všechny pikantní, fantazijní fabulací obdařené zkazky, které za dobu manželství Bartošová a Pomeje na oltář popularity obětovali. Ani fakt, že ona na začátku podzimu prohlásila, že jméno Pomeje vymazala ze svého podvědomí - dosavadního, trýzně plného a devastujícími muži obdařeného života. Patřil k nim i Pomeje, který nad princeznou po rozchodu lámal pomyslnou hůl se strachem, jak skončí bez jeho dohledu...

Iveta skončila u zpěváka, producenta a komponisty jménem Shimi. Ani tohoto pána nemá smysl rozebírat – nicméně před touto novou érou Heja heja poskytla Bartošová na rodinné chalupě Michaely Remešové zpověď o svém, špatnými chlapy vykolíkovaném životě.

Její výpovědi zřejmě nahrálo víno a možná i psychiatrická diagnóza bájného lhaní. Faktem je, že nová, z průšvihů vstávající Iveta odmítla autorizaci toho, co na sebe se vší uměleckou zkratkou a subjektivním hodnocením věcí prozradila. Křest přesto nebyl marný – Ivetu zastoupil exmanžel Pomeje. V tomto směru je jeho příjmení dost příznačné...

795323:gallery:true:true

Žaketové sako a obligátní, styl jistící bílá košile přes úzké džíny. Jako třešnička na dortu luxusní pánské kozačky. Image, která má ve své důvěryhodnosti díry. Je i přes veškeré značky ve výsledku poněkud prvoplánová a cirkusácká. Byť pod dohledem stylisty Káji Pavlíčka. O trapné existenci exmanžela na křtu knihy o dotyčné hvězdě nemluvě. Tisknu si tvou zpověď na hruď a chybíš mi... Tak tahle žalostná role smílá veškerá možná poselství Olympu módy. Ani kozačky husara trapnost situace nezředí.

Boty pro sex s Ivetou vyměnil za holínky

Zatímco Iveta strčila po vzoru pštrosa hlavu do písku, Pomeje vzal křest její neautorizované zpovědi za další vítanou šanci zviditelnit se. Mimochodem Bartošová hubne, odvodňuje se a na poli stylingu si vede v rámci možností velmi dobře. A snaží se i démonický Jirka, který kila rovněž shazuje.

Jeho nohy si obepnuté džíny, které na křest knihy o exmanželce zvolil, zasloužily. Pas a břicho schoval v obligátně volné bílé košili. A na atraktivnosti outfitu přidal pánskými, velmi sofistikovanými, okovanými dírkami zdobenými holinkami hodnými luxusu pražské Pařížské ulice.

Jiří Pomeje telefon nezvedal - možná unavený včerejším tyátrem. Ale jemu blízké osoby prozradily, že oblečení na křest knihy exmanžely bylo značkové a půjčené, jako tomu často u celebrit bývá. Druhý den jej prý musel vrátit, ale kozačky si chce údajně ponechat. Zřejmě je zaplatí jeho mecenáš Pavel Pásek. Dobrodinec, který nyní neutrácí za značkové jehly pro Ivetu, které Pomeje provokovaly k výkonu nadsamce a ji měly díky orgasmu přivést k hvězdným výšinám…

Výdaj za luxusní jehly pro Ivetu hodné VIP eskort servisu podnikatel Pásek zrušil. Nyní zřejmě dopřeje oblíbenci Pomeje holínky husara současnosti. Ale důstojnost mu bohužel nekoupí. Pomeje, chtivý mediální pozornosti, si i v luxusních kozačkách za malé jmění bude tisknout knižní zpověď exmanžely Bartošové na prsou a přihřívat se na jejím pomyslném výsluní s omletou a ponižující frází: Chybíš mi….