Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vágnerová z Vyprávěj: V mládí jsem trpěla anorexií!

11. října 2010 | 11:59

Talentovaná herečka Hana Vágnerová (29) známá ze seriálu Vyprávěj a Horákovi se přiznala, že v pubertě trpěla anorexií! V patnácti letech vážila pouhých 37 kilo a její znepokojivý stav trval tři roky!

"Z těch let si nepamatuju nic, než že jsem snědla rajče, suchar a někdy jsem si dala ještě navíc jablko. Ale z toho už jsem měla depresi," svěřila se v rozhovoru pro ONA Dnes herečka Vágnerová.

Hubla kvůli pozornosti rodičů!

Vágnerová svou anorexii vysvětluje tím, že chtěla na sebe u rodičů upoutat větší pozornost. Nehubla tedy kvůli problémům s váhou. Její sestra měla úraz nohy, který se musel dlouhodobě léčit a veškerá pozornost tak směřovala na ni.

"Měla jsem pocit, že mi rodiče nevěnují tu správnou pozornost. Tehdy jsem zhubla dvě kila a oni logicky zareagovali a ptali se mě, co se děje, jestli mě něco netrápí, a v mé pubertální hlavě se zrodila myšlenka, že touto cestou bych na ně mohla," vzpomíná v rozhovoru Hanka.

Tak odstartoval její koloběh hubnutí, když šla dvě kila dolů, ostatní pak šla celkem lehce. Hanka už byla hodně pohublá, dokonce jí začaly padat vlasy, ale ona se cítila dobře a myslela si, že jí ostatní její hubenost závidí. Dokonce zkusila štěstí v modelingu, protože se svoji velikostí 34 mohla mít u modelingových agentur úspěch. Nakonec se Hanka ze svého problému dostala a vrhla se na studium, od té doby, co úspěšně složila zkoušky na DAMU, se věnuje herectví a na své problémy z mládí už pomalu zapomněla.

Autor: gam, koj