Někdejší partnerky se sešly na jednom pódiu na křtu audioknihy „Pane Bůh, tady Anna“ v prodejně Supraphon Musicpoint. Bavily se spolu naprosto uvolněně, a dokonce si v jedné chvíli vyměnily i přátelské políbení na tvář.

Na akci samozřejmě nechyběla ani herečka Bára Hrzánová (54), která spolu s Anetou knihu namlouvala, a společně tak všechny dámy působily trochu jako tři grácie. Millerová, která je ředitelkou vydavatelství Supraphon, dokonce polibkem počastovala i Báru.

Ta přitom nedávno přiznala, že ji vzrušují ženy. „Pokud ucítím, že to vychází ze srdce, je mi docela jedno, jestli je to muž, nebo žena,“ prozradila před časem manželka herce Radka Holuba (50), která se netají ani tím, že právě Langerová je jí hodně blízká. „Když Anet zazpívá, jsem na kolenou. Starý duše se potkaly, hned se objaly a já jsem za to strašně vděčná.“ S historicky první vítězkou české SuperStar si dokonce zahrály milenky v životopisném filmu o ruské básnířce Anně Barkovové 8 hlav šílenství.

S Millerovou pak zpěvačku kdysi pojil milostný vztah rovnou ve skutečnosti. Byly spolu čtyři roky, a dokonce jeden čas sdílely i společnou domácnost, ačkoliv před veřejností vztah dlouho tajily. V roce 2010 přišel rozchod, jen krátce poté, co Aneta veřejnosti přiznala, že je lesbička. S bývalkou Ivou ale udržuje přátelský vztah, což dokázala už i na křtu desky Marty Kubišové (75).

Přátelství ji pojí ostatně i s další exmilenkou, dokumentaristkou Olgou Špátovou (34). Přitom velmi brzy po jejich rozchodu si dcera Olgy Sommerové (69) začala s o mnoho let starším kameramanem Janem Malířem (70) a vzápětí s ním otěhotněla. Letos v lednu mu pak porodila dceru Olgu.

VIDEO: Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Langerová: Dám si uměleckou pauzu, ráda bych se stala matkou! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
64 fotografií