Zatímco Patrik své zamilované pocity vyjadřuje dětinským chováním a výkřiky, tak jeho milovaná partnerka Jasmina Alagič se umí rozepsat. Její poslední status na sociální síti vyvolal vlnu dotazů, zda to má znamenat oznámení miminka.

„Chci jen říct, že mám dnes jeden z nejsilnějších a nejštastnějších dní vůbec! A dnes jako už po několikrát po milionté jsem si potvrdila, že ten nahoře přesně ví, co dělá. Tohle je emočně můj nejsilnější rok, jaký jsem v životě měla, a postarali se o to moje nejbližší osoby a já Vám z celého srdce děkuji, že mohu s Vámi tak silně, jak my Balkánci umíme, prožívat toto přenádherné období. Miluji můj úzký okruh, právě proto mi štěstí nemůže nic vzít, protože pokud máš základnu tak silnou, že ví udržet i ty, které do ní pozveš, tak máš všechno. Protože jedině, na čem v živote záleží, je to, aby jsi Ty a Tvoji nejmilovanější měli šťastný život a společně si ho uměli vychutnávat."

Co přesně půvabnou moderátorku tak rozrušilo a zároveň potěšilo, ví jen ona sama, ale zřejmě to bylo velké. Ale aby nedošlo k nedorozumění, tak to Jasmina na konci vysvětlila. „Těhotná nejsem."

VIDEO: Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií