Míša své druhé těhotenství prožívá úplně stejně hrozně, jako to první před deseti lety, kdy čekala dvojčata Josífka a Magdalenku.

„Nesouhlasím s tvrzením, že těhotenství je nejkrásnější období ženy, pro mě není. Aspoň těch prvních pět měsíců ne. To, že jsem byla každou chvíli na záchodě a trpěla, bylo to nejmenší, ale ten strach, že to bude trvat celých devět měsíců, byl strašný. Naštěstí jsem si vybrala skvělého partnera, který se stará nejenom o mě, ale i o bříško. Musím se pochválit, že jsem si otce svého třetího dítěte, vybrala skvěle a nechám si ho už napořád," svěřila se Blesk.cz těhulka, která je na začátku sedmého měsíce a přibírá.

„Mám už deset kilo navíc a boty si sama nezavážu. Jakmile se víc ohnu, přepadávám. Už víme, jakého pohlaví to bude, ale chceme si to do porodu nechat pro sebe. Miminko bylo v podstatě v plánu, řekli jsme si, že to zkusíme, i když můj doktor říkal, že to v mém věku může být problém, a přišlo to nečekaně rychle," dodala se smíchem Maurerová.

Míša omezila práci, ale moderování si nechala a chce se k němu i po porodu brzy vrátit. Na miminko se těší její dvojčata, které se na panence učí, jak se o miminko starat. A jde jim to skvěle. Zda její exmanžel Milan Kožíšek tuší, že čeká dítě, neví. „Esemesku s gratulací mi neposlal," říká. „Už oba žijeme jiné životy a náš kontakt je jen přes děti."

VIDEO: Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest Markéta Reinischová, Lukáš Červený