Blondýnka se spolu s kamarádkou Lindou vypravila na dovolenou na španělský ostrov Mallorca, kde si společně užívají život plnými doušky, tančí na ulicích a objevují krásy pláže Cala Llombards v Palma de Mallorca. Anna navíc neodolala a na sociální síti zveřejnila snímek, na kterém se vyvaluje na dece u moře v plavkách.

Má ovšem jen spodní díl a ten vrchní už někam stihla odhodit. Zřejmě si chce totiž opálit i ňadra a proužek kůže na zádech, což jí předtím plavky zakrývaly. Své přednosti si ale herečka a modelka na fotce raději kryje rukou. „Milovat se naučíte jedině tím, že budete milovat. Svou lásku nemusíte nikomu vysvětlovat ani ospravedlňovat; stačí milovat.“ připsala ke snímku.

Řadu mužů svými ladnými křivkami jistě pořádně rozpálila, ovšem dámy z řad svých příznivců tím spíše naštvala. „Od té doby, co nejsi s Johanem, tak se tady na instagramu chováš jako totální pipina,“ vyčetla jí v komentářích jedna uživatelka a začala jí kritizovat, jak se poslední dobou chová a zbytečně se vystavuje.

Další podobné názory se postupně přidaly a dokonce naznačovaly, že sexy snímek zveřejnila představitelka Roziny ze seriálu Ulice hlavně proto, aby ukázala svému bývalému příteli, o co teď přichází. Našli se ale i tací, kdo se jí zastali. Podle nich je pochopitelné, že si užívá volnosti a svobody.

Ve vztahu s Mádrem, kterého poznala během natáčení Ulice, byla ostatně 2,5 roku. Ovšem nedávno prostřednictvím Instagramu dvojice oznámila konec jejich lásky. „Já a Johan jsme se rozešli. Už nějakou dobu netvoříme pár. Rozešli jsme se v dobrém, i nadále toho máme spoustu společného (od práce až po osobní život), jen už nejsme partneři,“ vysvětlila Kadeřávková.

VIDEO: V Ulici je hvězdou také Pavla Tomicová. Ta se teď ale vrhla do tance ve StarDance!

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize


 

Fotogalerie
38 fotografií