Páteční večer skončil pro kadeřníka českých celebrit Michala Zapoměla tragicky. Šílený zážitek popsal v podrobném příspěvku na sociální síti, který vyvolal stovky bouřlivých reakcí. 

"Včerejší večer mně opět ukázal, jak agresivní dokážou někteří jedinci být. Když jsem se zastal svého kamaráda, proti kterému banda těchto nadupaných mladíků chtěla jít, když jsme odcházeli z klubu, tak jsem si myslel, že to uklidním a vyřeším v klidu. Pak ale věci měly zvrat a vlastně už si pamatuju jen, jak jsem nic neviděl a všechno mě bolelo... páni vyhazovači, kteří u klubu byli, se nakonec ještě rozčílili na nás s tím, že to je na ulici a že do toho se plést nebudou.... což dokázali pěsťovkou mému kamarádovi... Co napsat... lidi řeší agresivitu na zvířatech daleko víc, ale na lidech dělají jako že nic...smutný čas a smutná doba. Odneslo to oko se 4 stehy a vymlácené přední zuby a lehký otřes," napsal Zapoměl na sociální síť. 

Tam také zveřejnil své fotografie bezprostředně po noční rvačce. "Možná to ti, kterých se to týká, uvidí a třeba se v nich ozve morálka. Možná to jenom vzbudí v lidech víc odvahu pomoci a ne jen nečinně přihlížet," vysvětlil kadeřník, k němuž chodí na vlasy řada známých tváří, včetně Pavlíny Němcové, Moniky Bagárové, Nikol Moravcové, Ivy Pazderkové, Simony Krainové nebo zpěvačky Victorie Velvet. 

Právě ta a mnoho dalších jako Veronika Arichteva nebo Zuzana Belohorcová mu posílají vzkazy s přáním brzkého uzdravení. 

Fotogalerie
16 fotografií