Tehdy byla jiná doba a v období, kdy se Karlu Gottovi narodila dcera Dominika Gottová (44), byl na počátku vrcholu své slávy. Navíc ji měl s náhodnou známostí, tanečnicí z divadla Antonií Zacpalovou

„Máma pořád říkala, že by se chtěla dočkat vnoučat. Když jsem přehoupl přes třicítku, byl to podle maminky nejvyšší čas na ženění. Myslela si, že bez mého oženění se nedočká vnoučat. A i já se pak držel staromódních názorů, proto jsem ji neinformoval, že už má první vnouče. O narození dcery Dominiky se nikdy nedozvěděla,“ přiznal zpěvák v týdeníku Téma.

Velmi si to později vyčítal a mrzelo ho to. Byl však přesvědčený, že by mu nemanželské dítě neodpustila.

A nebyla to jediná věc, které ve svém životě litoval. „Mrzí mě, že jsem se svým rodičům víc nevěnoval. Už to ale bohužel nenapravím. Vyčítali mi, že si s nimi málo povídám,“ svěřil se Gott s tím, že tehdy měl ale rozjetou kariéru a jakékoliv zastavení ho zdržovalo. „Zpětně cítím, že pro ně by byla největší odměna od syna, kterého vychovali, si sednout a vyprávět jim o sobě,“ dodal. A ač byli v počátcích jeho kariéry k jeho povolání velmi skeptičtí, na svého syna byli velmi pyšní.

 VIDEO: Karel Gott vystoupil na Žofíně

Fotogalerie
35 fotografií