Pomyslný titul nejsmyslnější zprávařky Česka léta patří usměvavé hvězdě televize Nova. Konkurenční Prima se teď ale rozhodla jejím trůnem zatřást, když při hledání náhrady za nastávající maminku Gabrielu Laškovou (27) ukázala na svou sexbombu Evu Perkausovou!

Hlavní zpravodajskou relaci by ve dvojici s fešným olympionikem Romanem Šebrlem (43) měla podle informací Blesku začít vysílat už od března! „Eva má být jakási Borhyová. Podobný typ ve zprávách zatím chyběl,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z televize Prima. Které z nich budete dávat přednost? Třeba vám napoví následující srovnání.

Bujný dekolt

Kdyby došlo na souboj o prsa, Perkausová by se svými přírodními pětkami nad subtilní Lucií vyhrála (zhruba o dvě čísla). Borhyová ale dráždí mužskou fantazii víc, protože svá ňadra v celé jejich kráse ještě nikdy neodhalila.

Vášnivé lyžařky

Jakmile mají volný čas, obě milují sport. A to nejen fitko, kde pracují na svých sexy postavách. Když je zima, pravidelně vyrážejí na hory. Dokonce milují i stejnou růžovou barvu. Na svahu by si je každý spletl.

Široký úsměv

Úsměv od ucha k uchu je typický nejen pro Lucii, ale i Evu. Obě dvě jsou si dobře vědomy, že je to jejich velká zbraň. Stejně jako rudá rtěnka. Nejenže si je každý hned zapamatuje, ale získávají jím sympatie.

Blond vlasy

Plavovlásky jsou v kurzu. Proto byla Eva brunetka jen v pubertě. Lucie má dokonce ve smlouvě s televizí Nova, že nesmí radikálně změnit vzhled, což se týče i délky a hlavně barvy vlasů! A to zřejmě čeká na Primě také Evu.

Malá výška

Ve společnosti se obě krásky bok po boku ještě neobjevily, ale kdyby si stouply vedle sebe, jsou téměř stejně vysoké. Lucie má jen 163 cm a Eva měří jen o tři centimetry více.

Start po dvacítce

Do hlavní zpravodajské relace se Lucie dostala po krátké zkušenosti pomocné redaktorky v roce 1997 ve svých 21 letech. Eva tam přichází jen o dva roky starší.

Stejné znamení

Ví, co chce, a jde si za tím! To je typická vlastnost pro ženy narozené ve znamení Berana. A to obě krásky dokonale také potvrzují, i když se nenarodily ve stejný den. Zatímco Eva má narozeniny 25. března, Lucie slaví 16. dubna.

Úspěšné modelky

Jako atraktivní blondýny nemají ani jedna nouzi o nabídky na nejrůznější focení. S odstupem času se dokonce objevily i na titulkách stejných časopisů. A vždy okolo sebe mají armádu stylistů.

A v čem si podobné nejsou?

  • Eva je oproti Lucii v televizním byznysu pořád nováček s mlékem na bradě.
  • Lucie už povila dvě dítka, Eva zatím o mateřských povinnostech zřejmě ani nepřemýšlí.
  • Eva se dřív objevovala ve společnosti starších mužů, Lucie naopak preferuje zajíčky.
  • Perkausová jezdí vozem Mercedes, Borhyová má momentálně korejský Hyundai.
  • Lucie bydlí severně od Prahy, Eva na úplně opačné straně – jižně od metropole.
  • Borhyová žije ve svém vlastním domě, Eva má byt 3+1, který sdílí s maminkou.
  • Borhyová je z maďarského šlechtického rodu, táta Perkausové byl vekslák, a dokonce seděl.
  • Borhyová nosí rodové jméno, na Perkause se otec Evy dal přejmenovat podle přezdívky Perky.
  • Perkausová už 2x fotila nahá pro Playboy, Borhyová nikdy ze svého těla příliš neukázala.
  • Expřítel Borhyové je dnes milencem a manažerem tenistky Plíškové, Evin sedí ve vazbě.
  • Aktuální partner Borhyové je štíhlý vlasáč, Eva bývá vídána s holohlavým svalovcem.

VIDEO: Lucie Borhyová: Tajné záběry z focení sexy kalendáře!

Fotogalerie
23 fotografií