Řepka s Erbovou se brali v roce 2013, o tři roky později oznámili rozchod a v lednu letošního roku je soud oficiálně rozvedl. Problémy prý měli ale dlouhou dobu. „Erbová mě začala podvádět dlouho předtím, než z manželství odešla. Když to budu brát optikou toho, že tím výhledově ukončila náš vztah, tak je to zaplaťpánbu,“ uvedl Tomáš ve své nové knize s názvem Děkuju.

V ní vztahu s modelkou věnuje podle webu Extra.cz údajně celou kapitolu, ovšem rozhodně ji zde nešetří. „Poprvé jsem se o tom, že spí s někým jiným, dozvěděl v tom nejhorším okamžiku. Byla těhotná,“ tvrdí Řepka s tím, že mu Vlaďka vše oznámila během jízdy po dálnici v autě, přičemž on seděl za volantem.

„Myslel jsem si nejdřív, že si ze mě dělá srandu, ale když jsem pochopil, že to myslí úplně vážně, musel jsem zastavit na nejbližší benzínce, abych to rozdejchal,“ cituje úryvek z knihy web Extra.cz. Tomáš prý tehdy začal přemítat o tom, zda se jednalo jen o úlet, nebo zda mu byla partnerka nevěrná víckrát.

Přiznání Erbové ho navíc dohnalo až k pochybnostem, zda je skutečně otcem jejího nenarozeného dítěte. „Volal jsem Bahenskému, jak se k tomu postaví a jestli ví, že jeho exmanželka je s jedním z nás těhotná, jen ještě neví přesně s kým,“ píše v publikaci fotbalový bouřlivák.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

První Vlaďčin manžel a otec její dcery byl údajně v šoku. „Jen nebylo patrný, z čeho je v šoku víc – jestli z toho, že to vím, nebo z toho, že by mohl mít s Erbovou další dítě. Takže jsem musel na testy otcovství,“ popisuje Řepka, jehož nakonec test označil za skutečného otce. Ten se pak rozhodl nevěru odpustit a kvůli synovi ve vztahu setrvat.

VIDEO: Kateřina Kristelová: O nevěrách partnera nechci raději vědět

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: O nevěrách nechci raději vědět. Adriana Krátká / BPŽ

Fotogalerie
60 fotografií