Richard s Karin jsou velcí milovníci zvířat. Pravidelně přispívají do útulku a nedávno si jednoho pejska adoptovali. Ale bohužel se nezačlenila do jejich početné rodiny.

"Adoptovali jsme úžasného pejska Daisy, která má za sebou dost pohnutý osud. Přes její opravdu přátelskou a oddanou povahu se nám nepovedlo její zařazení do naší rodinky s třema dětma, dvěma králíkama, čtyřma želvama a kocourem. Bylo to na ni moc divoké, králíky i kocoura si chtěla odnášet do pelíšku, s čímž zvířátka nesouhlasila, pak je začala bránit před dětmi, protože si myslela, že to jsou její miminka. Bohužel jsme museli Daisynku vrátit zpět do dočasné péče a moc nás to mrzí, protože je to jinak opravdu skvělý pes. Jen asi do rodiny bez malých děti a tuny jiných zvířat. Miluje cestování autem, skvěle chodí na vodítku, je mazlivá ... už v úterý - zítra jí končí ta dočasná péče (paní se stěhuje) a Daisy by se musela vrátit do útulku. Kdyby tady byl někdo mezi vámi, kdo by chtěl krásného psa, měl doma větší klídek než my a neměl tolik zvířátek, určitě se mu to bude počítat u sv. Petra," napsali na sociální síť manželé Krajčovi. I přesto že psa vrátili, tak nadaci věnovali 20 tisíc korun.

Richard si režisérku Karin vzal letos 27. července. Je to už jeho třetí manželka, první byla Iva Frühlingová a druhá, s níž má dvě děti, Martina Poulíčková.

VIDEO: Velká milovnice zvířat a moderátorka pořadu Chcete mě? Marta Kubišová končí s kariérou!

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová chce skončit kariéru: Pozoruji se a poslouchám prášky! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií