Blondýnka pověstná svým smyslem pro humor nyní ukázala svou jemnější stránku. Napsala a vydala totiž knihu Zapomenuté slovenské pohádky, kterou v pondělí v Paláci knih Luxor slavnostně pokřtila. Doprovázel ji manžel Viktor Vincze (27), kterého si Banášová vzala letos v červnu.

Dvojice se nechala společně vyfotit a oba hýřili úsměvy. Asi jen málokdo by hádal, že je mezi nimi desetiletý věkový rozdíl. Adela, která se na akci objevila jen s jemným líčením, totiž zřejmě po boku mladšího chotě mládne. Jediné, co jim kazí štěstí, je fakt, že se jim zatím nepodařilo založit rodinu.

Moderátorka Československé SuperStar či Let’s Dance (slovenská obdoba StarDance) už kdysi čekala dítě s expartnerem Petrem Modrovským, ale bohužel potratila. Dodnes je proto pro ni obtížné o tomto tématu mluvit, přesto by si s mužem potomka přáli. Banášová již dříve prozradila, že by se nebránila ani adopci. „Znám hodně lidí, kteří to udělali, a vnímám to pozitivně. Nevím ale, jestli se to bude týkat i nás,“ uvedla v rozhlasovém pořadu Noční pyramida.

Ani teď prý moderátorka není v očekávání. „Děti považuji za dar a život je krásný s nimi, ale dokáže být krásný i bez nich. Je potřeba věci brát tak, jak jsou. Takže se nad tím nezamýšlím, protože s tím nemůžu nic udělat,“ vysvětlila pro Super.cz Banášová. I když vlastní ratolesti zatím nemá, její pohádková knížka si přece jen čtenáře najde. Ostatně je může předčítat i své neteři Natali, která jí prý během psaní pomáhala s tím, aby byl jazyk dobře srozumitelný dětem.

VIDEO: Jaká byla prvotní reakce Adely Banášové na žádost o ruku?

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne… David Turek

Fotogalerie
75 fotografií