Náhradní maminka Magda by postižené Romance ráda dopřála asistenčního pejska, který by holčičce velmi pomohl. Jenže pěstounská rodina na výcvik takového psa nemá dostatek peněz. Proto se jejich známá a velká fanynka Karla Gotta Eva Šindelářová Krejčová rozhodla uspořádat 16. září od 14:00 hodin promítání filmu o Karlu Gottovi Hvězda padá vzhůru v kině Ponrepo. Vstupenky jsou k dostání na pokladně kina Ponrepo.

Zpěváka totiž bezmezně obdivuje a věří, že ostatní lidé také. Ostatně sám Karel Gott se s náhradní maminkou a nemocnou dívenkou několikrát osobně setkal.    

Výtěžek z prodeje vstupenek bude věnován organizaci Helppes, jejíž zástupci se promítání také zúčastní. Potencionální diváci by tak pomohli zafinancovat výcvik asistenčního psa pro Romanku, který bude dívence slavnostně předán na Super dnu organizace Helppes 23. září v Praze.

„Když jsem v loňském roce zjistila na Super dnu organizace Helppes, že i Romanka by mohla dostat asistenčního pejska, hned mě napadlo, že nás, Gottových fanoušků, je dost na to, abychom jí k němu trochu dopomohli“, vysvětlila organizátorka s tím, že doufá, že pejsek bude Romance věrným a spolehlivým kamarádem.

Fotogalerie
11 fotografií