Naposledy se Ivo Pavlík objevil na veřejnosti během benefičního koncertu Noc s hvězdami, který se na zámku Zahrádky konal v sobotu 5. srpna. Hudebník na akci doprovázel svou ženu Heidi, která byla jednou z účinkujícího večera.

Nezdálo se, že by manžele něco trápilo, naopak se oba usmívali a láskyplně se objímali. Zatímco zpěvačka v černobílých puntíkových šatech rozpustile trsala na pódiu, její muž si zatím povídal s ostatními hosty.

Promluvil si dokonce i se zpěvačkou Lenkou Filipovou (63), pro niž bylo vystoupení na zámku Zahrádky prvním po dlouhé době. Rok totiž bojovala s těžkou nemocí.

Vydařený koncert se postupně proměnil v jeden velký mejdan a všechny hvězdy si oslavu pořádně užívaly a mezi nimi i Janků s manželem. Snad nikoho z přítomných hostů by nenapadlo, že s Pavlíkem ten den mluví naposledy.

Video
Video se připravuje ...

Heidi s manželem rádi chodili do společnosti Kristýna Léblová, Jan Brunclík

Tričko na něm sice plandalo, jak byl pohublý, ovšem jinak působil stejně jako vždycky. Jenže přesně týden po bujaré oslavě, v sobotu 12. srpna, bohužel opustil tento svět. Jen čtyři měsíce po smrti své první ženy, zpěvačky Věry Špinarové (†65).

„Zemřel v nemocnici, kde byl dva dny. Dostal infarkt, potvrdila Blesku zoufalá Heidi, která byla po boku manžela do poslední chvíle. „Bylo to vážné, byl kardiak, měl nemocné srdíčko,“ dodala zlomeným hlasem.

VIDEO: Heidi Janků si o manžela dělala starosti již delší dobu.

Video
Video se připravuje ...

Heidi o manželovi Pavlíkovi (84): Jeho zdraví se smrtí Špinarové nesouvisí! David Turek, Jan Jedlička

VŠE O SMRTI VĚRY ŠPINAROVÉ ČTĚTE ZDE>> 

Fotogalerie
102 fotografií