Richard s Karin si řekli ANO hned dvakrát, jelikož měsíc před obřadem si svatbu vyzkoušeli při natáčení videoklipu Šňůry. Dvojice navíc svým fanouškům pořádně zamotala hlavu, když se na konci klipu objevil nápis „To be continued“ (v překladu: pokračování příště), kterým chtěla naznačit, že je veselka na spadnutí.

Jelikož jejich narážka málokomu došla, podařilo se jim svou svatbu utajit. Vzali se ve čtvrtek 27. 7. 2017 a režisérka posléze na svém blogu vše odhalila a zveřejnila i pár fotek. Dokonce slíbila, že další příspěvek bude celý právě o dni D.

Těžko říct, zda to Babinská opravdu dodrží a o svatbě se ještě rozepíše. Každopádně s tím, jak spolu s frontmanem kapely Kryštof tráví svatební cestu, se velmi ráda pochlubila na Facebooku, kam přidala romantickou fotku, na níž ona i manžel spokojeně září.

Ke snímku také přepsala vtipný rozhovor novomanželů, podle nějž chtěl Richard veřejnosti ukázat daleko intimnější chvíle. „Co k tomu napsat? On: Líbánky? Já: Svatební cesta se zvrhla v líbánky? On: Tak ještě tam dej fotku z hotelového pokoje, ne?!!!!!“ vtipkovala blondýnka a se smíchem dodala: „Nedám.“

Zahanbit se nenechal ani Krajčo a na svém profilu ukázal další společné selfie, na němž si s Karin připíjí bílým vínem. „Maminko, slíbil jsem ti, že dáme vědět ... takže ... máme se krásně, promazali nás dopo na masážích, ale bylo to málo, tak se "domáznem" na večeři. A už jsme začali. Posíláme pusu a v pátek se těšíme na lahvinku s tebou... R a K,“ připsal žertovný popisek adresovaný mamince.

Ve středu se pak český hlas animovaného závoďáka Bleska McQueena pochlubil s další momentkou, na níž novomanželé leží na dece v trávě. Místo, aby se věnovali jeden druhému, Richard fotí a Karin cosi ťuká do notebooku. „Žena pracuje, já se válím... hustý," zněl stručný popisek ke snímku.

VIDEO: Krajčo potřetí propůjčil hlas Blesku McQueenovi v animáku Auta 3.

Video
Video se připravuje ...

Krajčo potřetí jako Blesk McQueen! Auta 3 ode dneška v českých kinech! Falcon

Zatímco Babinská si líbánky užívá poprvé, zpěvák už má v této oblasti poměrně dost zkušeností. Byl totiž již dvakrát ženatý, poprvé do toho praštil v roce 2005 s kolegyní Ivou Frühlingovou (35), ale po roce přišel rozvod. Druhá veselka ho čekala v roce 2008 s Martinou Poulíčkovou (38), s níž má Krajčo dvě děti. Konec přišel o pět let později a od té doby Richard žije právě s Karin.

Fotogalerie
28 fotografií