„Včera byl čtvrtek a nebyl blog. Blog nebyl proto, že byla SVATBA. Naše… Já a Richard. Klip Šňůry končil titulkem „to be continued“. A naše svatba byla tím pokračováním. Nemohla jsem to sem napsat už včera, protože jsme se trochu obávali, aby se to nerozkřiklo dříve, než bude po všem. Abychom si vše užili přesně tak, jak jsme si naplánovali. A nemohla jsem zveřejnit blog ani o ničem jiném, protože jsem se s přípravami svatby ocitla v kolotoči zařizování, ale hlavně hlavou jsem byla někde úplně jinde… Vynahradím to. Příští blog bude celý o naší svatbě,“ napsala v pátek na svůj blog Karin Babinská. A záhy si před své příjmení přidala příjmení svého manžela.

Je zřejmé, že tentokrát do toho skutečně praštili! V klipu si veselku nacvičili dle režie Karin, takže vše šlo jako po másle. Krajčo řekl ANO již potřetí, takže se asi drží rčení – do třetice všeho dobrého i zlého. Dvojice spolu žije přes tři roky, dohromady je svedlo natáčení filmu Křídla Vánoc. Oba mají radost, že si spolu sedly i jejich tři děti.

Video
Video se připravuje ...

Krajčo potřetí jako Blesk McQueen! Auta 3 ode dneška v českých kinech! Falcon

„Richardovy děti jsem si zamilovala okamžitě, staly se automaticky součástí mé rodiny. Naštěstí i ony mě mají rády a Jasmínka Richarda miluje,“ řekla nedávno Babinská.

 

Richard byl krátce ženatý se zpěvačkou Ivou Frühlingovou, podruhé si vzal bývalou modelku Martinu Poulíčkovou, s níž má dvě děti. Babinská má s bývalým partnerem, kameramanem Martinem Doubou, dceru Jasmínu.

VIDEO: Video z tajné svatby Bohouše Josefa: Rozchechtaná nevěsta a natěšený ženich!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
55 fotografií