Přímo k místu na kolejích, kde vlak Ivetu zabil, nešla. „Iva měla Ivetku ráda, obdivovala ji ještě za jejího života a to byl důvod, proč mne požádala, aby mohla jít se mnou, a já jsem byl za to rád. Jen jsem jí řekl, ať se mnou nechodí ke kolejím, kde vyhasl život mé ženy, protože to místo je velmi smutné,“ řekl Rychtář, který včera oslavil 59. narozeniny.

A tak stála Iva opodál, zatímco Josef u pomníčku, který tragédii připomíná, zapálil svíčku, a čekal, až v 11:29 projede osudný spoj, jenž jeho manželku na místě zabil. „U Ivety muselo dojít k nějakému zkratu, když šla na ty koleje, to není možné,“ řekla Rychtářovi jeho nová přítelkyně. Oba oblečeni v černém se pak ještě vydali na hřbitov v Říčanech, kde má zpěvačka hrob. Jestli už v něm je uložena urna s jejími ostatky nebo ji má Rychtář stále doma, ale není jasné.

Iveta Bartošová má hroby dva, jeden v Říčanech a druhý v rodném Frenštátě pod Radhoštěm. Zatímco Rychtář chodí do Říčan uctít památku své druhé manželky, její maminka Svatava a zbytek rodiny do Frenštátu.

Video
Video se připravuje ...

Ivetě Bartošové by dnes bylo 50! Podívejte se na její poslední rozhovor! FTV Prima - VIP zprávy

Video
Video se připravuje ...

Nedožitá 50. Ivety Bartošové (†48): Rychtář vyrazil plakat na hrob! Blesk TV

Fotogalerie
63 fotografií