Onder a Hunčárová spolu na parketu zářili dlouhých deset let, z toho osm let tvořili šťastný a zamilovaný pár. V roce 2012 se stali mistry ČR v latinskoamerických tancích družstev a posléze se spolu objevovali i v taneční soutěži StarDance a v pořadu pro děti Taneční hrátky s Honzou Onderem, vysílaný na kanálu České televize Déčko.

Před nedávnem si pár dokonce pořídil nové společné bydlení. Dalším krokem mohla být svatba nebo založení rodiny, jenže to, co přišlo místo toho, nečekal snad nikdo. Rozchod. „Ano, je to pravda. Rozešli jsme se. Víc k tomu v tuhle chvíli asi nechci dodávat,“ přiznal Super.cz dvojnásobný král parketu ve StarDance, který v současnosti připravuje nový televizní pořad. Zaměstnává ho ale také představení divadla Ypsilon Varieté Freda A., v němž má kromě choreografie Onder na starosti také titulní roli, legendárního Freda Astaira.

Nyní už bývalá Honzova životní partnerka Lucie vše také potvrdila a prozradila i důvod, proč se vztah rozpadl. „Nestál za tím nikdo třetí. Rozhodně to nebyl blesk z čistého nebe. Jen se z našeho vztahu postupně začalo vytrácet to, kvůli čemu jsme spolu před lety jako taneční partneři začali chodit,“ vysvětlovala pro Super.cz Hunčárová, která v minulé řadě StarDance tančila s kuchařem Emanuelem Ridim (43).

Některá média spekulovala o tom, že mezi Luckou a charismatickým Italem něco zajiskřilo. Nebylo by divu, dvojice spolu strávila dost času, což ovšem ve StarDance není nic neobvyklého.

O tom už Hunčárová i Onder ví své, oba se totiž taneční show účastnili hned několikrát. Půvabná blondýnka si svou premiéru ve StarDance odbyla v šesté řadě v roce 2013, kdy byl jejím partnerem na parketu herec Pavel Řezníček (50). Nejvíce se ale Lucie do paměti diváků zapsala v další sérii o dva roky později, kdy s „tydýtem“ Lukášem Pavláskem (38) dotančili až do finále a umístili se na třetím místě.

Jan ve StarDance účinkoval také třikrát a v posledních dvou ročnících působil jako odborný poradce a tanečním párům pomáhal vymýšlet choreografie. Poprvé tančil ve třetí řadě z roku 2008, kdy si s herečkou Danou Batulkovou (58) vysloužili první místo. Jako vítěz odcházel i podruhé, v páté řadě v roce 2012, kdy po parketu ladně kroužil s tyčkařkou Kateřinou Janků, tehdy ještě Baďurovou (34).

Do třetice všeho dobrého Onder v roce 2013 nastoupil i do šesté řady a po boku topmodelky Taťány Gregor Kuchařové (29) se protancoval znovu až do finále. Už to vypadalo, že pomyslnou korunu králi parketu předá sám sobě, ale nakonec skončil pár na druhém místě. Porazila je divácky oblíbenější dvojice, herečka Anna Polívková (37) a Michal Kurtiš (27).

VŠE O STARDANCE ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
50 fotografií