Gelemová se dosud jakémukoli vyjádření do médií vyhýbala jako čert kříži. Za téměř rok, co je vídána s ženatým milencem, neřekla ani slovo. Teprve nyní se vyjádřila pro pořad Top Star magazín.

„Felix je pro mě především velkým učitelem a jsem mu za mnoho vděčná. Snaží se mi pomáhat v malování,“ svěřila se Lucie. „Je to člověk, kterého si velmi vážím a mám ho ráda,“ doplnila.

Výčitky, že rozbila rodinu, ji netrápí. Je přesvědčená, že pokud manželství plní svou úlohu, nemůže ho nikdo zvnějšku rozbít. „Myslím si, že pakliže je vztah opravdu funkční, tak ani jeden z těch partnerů nemá potřebu hledat to, co mu schází, u někoho jiného,“ řekla Gelemová, která tím snad chtěla naznačit, že manželství Slováčka s Patrasovou má trhliny.

Jsem především dospělá žena, jsem svobodná a mohu se stýkat, s kým chci,“ tvrdí Gelemová, která říká, že ona i Slováček se pohybují v oblasti kultury, a tudíž se budou zřejmě dál potkávat. „S tím se musí někteří vyrovnat,“ oznámila suše malířka, která odmítá nařčení, že Patrasové rozvrací rodinu. A ještě si do majitelky žížaly Julie rýpla: „Paní Patrasová možná zapomněla na to, že někdy před 33 lety výrazně zasáhla do Felixova prvního manželství,“ připomněla zjevně dobře informovaná Gelemová, že Patrasová si Slováčka nabrnkla v době, kdy byl ženatý.

To, že se Gelemová už přímého střetu se svou konkurentkou ani trochu nebojí a zjevně si je jistá v kramflecích, dokládá i fakt, že Dádu vyzvala k setkání. „Myslím, že pro nás dvě by bylo nejlepší, kdybychom se sešly a v klidu si vše vyříkaly,“ pronesla odhodlaně Gelemová. Zda se Dáda bude chtít sejít na kafíčko s milenkou svého muže, je ale ve hvězdách. Tuhle chvíli přece žádná podváděná žena zažít nechce...

 Více o zákulisí vztahu Slováčka a Gelemové uvidíte již v pondělí na Primě ve 21:30.

VŠE O MILENCE FELIXE SLOVÁČKA LUCII GELEMOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
7 fotografií