Fotografie, které dokázaly, jak na sobě Václav Svoboda maká, zveřejnil herec na své sociální síti. „Tak jsem něco málo zhubnul,“ napsal k nim. Na začátku, tedy v únoru, vážil 122 kilo. O tři měsíce později se herec může pochlubit ztrátou 14 kilogramů.

„S Vaškem cvičíme třikrát týdně. Už zhubnul na 108 kilo, ale jeho váha není stále konečná. Budeme v tom pokračovat, protože náš cíl je 97 kilo,“ řekl deníku Aha! trenér Michal Matuška, který na seriálového Lumíra Nykla dohlíží.

Herec začal sportovat také kvůli tomu, že se chtěl zase začít věnovat sportu, ale kvůli vysoké váze nemohl. „Kvůli nadváze mě tak bolí klouby, že si nemůžu zahrát ani fotbal,“ tvrdil na začátku hubnutí Svoboda. Teď už se ale sportu věnuje naplno! „Před měsícem dokonce vyhrál tenisový turnaj a na konci měsíce ho čeká fotbalový zápas se známými tvářemi,“ pochlubil se trenér, který s hercem cvičí v rámci výzvy Dostonasto a občas mu prý nějaký ten hřích povolí.

„Vašek se snaží dodržovat zdravý jídelníček, ale nejde to ze dne na den úplně vše změnit. Třeba takové pivečko mu občas povolím,“ dodal trenér se smíchem.

Fotogalerie
5 fotografií