V roce 2007 se tři muži rozhodli, že si přivydělají pár peněz ne zrovna poctivou prací. Čonka začal shánět prázdný rodný list, aby ho mohl s dalšími kumpány využít k tomu, že by prodali do zahraničí dítě – holčičku Karolínku. Na vše se ale přišlo a soud poslal Čonku na tři a půl roku do vězení.

Podle Věry Bílé je z něj však nyní svatý muž, který podniká a zpěvačce chce pomoct zpět na vrchol. „Při odvolání mi trest snížili na dva a půl roku, neměl jsem s tím nic společného. Z vězení mě pak pustili na půlku, dva roky už nemám ani podmínku. Jsem podnikatel, vlastním stavební firmu a snažím se dávat pozor, už se tam nikdy nechci vrátit. Ale člověk nikdy neví, několikrát jsem se zklamal v lidech a ocitl se v nesprávném čase na nesprávném místě,“ ospravedlňoval se na Super.cz Čonka.

S Věrou Bílou nyní tráví hodně času a stále spolu pracují. „Pořád zkoušíme, co se týče vystoupení, tak teprve uvidíme. Jsme už jako rodina, mají ji rády i moje partnerka a mé děti. Věra díky nám ožila, začala se smát, a když pláče, tak už jen z radosti,“ dodal.

Fotogalerie
5 fotografií