Úplně poprvé přišel svou bývalou ženu Leonu Machálkovou podpořit světoznámý architekt Bořek Šípek. Na soutěž přišel ve velmi dobré náladě a nešetřil úsměvy, které rozdával na všechny strany. V záplavě tanečnic, pracovníků televize a dalších hostů ale svou expartnerku ze začátku vůbec nemohl poznat! Pak už byl ale spokojený a vypadá to, že se jeho zdravotní stav po náročné léčbě, kvůli které musí každý týden dojíždět až do Madridu na chemoterapie, víc a víc zlepšuje.

Na programu byla zrovna živelná čača a prvorepublikový quickstep. Šípek byl z výkonu své expartnerky naprosto nadšený. „Leona se mi moc líbila. Jsem tu dnes poprvé, musel jsem se na ni přijít podívat,“ nešetřil chválou na svou bývalou partnerku Šípek deníku Aha!.

„Ale během tance mi to hrozně rušila ta company, nešlo mi koncentrovat se na Leonu. Což asi nebylo vidět na kamerách, tam byla zabírána jen ona, tady v sále mě to ale trochu zbavovalo koncentrace,“ řekl světoznámý architekt.

Do hlediště usedl vedle syna Artura, který na rozdíl od táty na matčině výkonu pár chybiček našel. „Artur už na to kouká i kritickýma očima. Ale na druhé straně zase Leoně radí, což je fajn,“ řekl se smíchem Šípek.

Z přítomnosti svého bývalého muže v publiku byla zpěvačka naprosto nadšená. „Bořek přišel úplně poprvé a jsem moc ráda, že mě přišel podpořit a že si to užil, protože má rád show a přišel se podívat nejen na mě, ale také na design soutěže jako takový,“ řekla Leona na konci večera deníku Aha!. „Všichni, co mě mají rádi, mě podporují a já jsem jim za to vděčná, miluju je za to,“ dodala nakonec zpěvačka.

Fotogalerie
13 fotografií