Zatímco Nora Mojsejová, která je v posledních měsících u soudu jako doma, přišla k úternímu líčení včas, její protivník Franišek Versače Kabrheľ si dal 15 minut načas. Po příchodu se usadil přímo naproti Mojsejové, kterou žaluje za to, že mu dosud nevrátila půjčku v hodnotě 853 000 euro.

Versače měl tyto peníze půjčit Mojsejové koncem roku 2008, slovenská podnikatelka to ale tvrdě popírá. „Žaloba je bezdůvodná. Jednou tvrdí, že mi půjčil 25 milionů korun, jindy zase 853 tisíc euro. Žádné peníze mi nedal,“ trvala na svém u soudu Mojsejová. Když se pak v síni diskutovalo o jejich návštěvách, ujely Mojsejové nervy.

Podle deníku Nový Čas na Versačeho začala řvát jako smyslů zbavená, že jí ze skladu ukradl nábytek. Spor mezi nimi musela uklidnit až samotná soudkyně. Versače ale napruženou Noru provokoval dál. „Proč jsi nervózní?“ rýpal do ní několikrát. „Jsi lhář!“ křičela na něj naopak podnikatelka.

U soudu pak Versačemu, který ji bombardoval dotazy, neodpověděla ani jednou. Jednání tak bylo odročeno na 11. prosince, kdy budou k výpovědím předvoláni svědci.

Fotogalerie
5 fotografií