„Běhávala jsem hodně, ale na krátké vzdálenosti, sprinty. Navíc několik let už jsem antisportovec. Za tu dobu, co jsem v Praze, necvičím. Ale dnešek jsem si dala jako drsný cíl, protože jsem začala cítit, že už to potřebuju. Ono to není vidět, ale když se svleču, tak to vidím,“ vysvětlovala herečka a přiznala, že po doběhnutí se málem rozbrečela.

„Jsem na sebe hrozně pyšná. Úplně na začátku byla krize, to ano. Nejsem zvyklá na tyhle hromadné akce a na začátku to byla hrozná euforie a pořád se mi chtělo brečet. Byla jsem hrozně dojatá, dojatá z toho, kolik lidí s námi běží. K tomu ten západ slunce... já jsem taková citlivka. Bojovala jsem, abych se nerozbrečela, protože bych to pak nedala,“ šokovala Andrea.

Když jí ale docházely síly, píchalo ji v boku a bolelo celé tělo, vzpomněla si na své nejbližší a motivovala se jimi. „Dojímalo mě totiž, jak holky, co běžely přede mnou, měly na triku napsáno, za koho běží. Takže já jsem běžela za lidi okolo mě a za všechny, kterým bych chtěla pomoct, a nedokážu to,“ dodala Kerestešová.

Fotogalerie
4 fotografie