Chlapeček dostal jméno Benedikt, což je původem latinské jméno a znamená „požehnaný“. Při narození vážil 3,5 kg. Maminka i její novorozený syn jsou prý v pořádku. Blesk.cz to řekl sám Vojtek.

"Dnes ve 4:18 se nám narodil syn Benedikt. Dva dny před plánovaným císařským řezem. Chtělo se mu dřív. Manželku jsem odvezl do porodnice a u porodu byl s ní. Vše proběhlo v naprostém pořádku a oběma se daří dobře.

Syn má 3,5 kg a za to, že vše proběhlo bez komplikací, jsme vděční spoustě přátel, kteří na nás v dobrém mysleli a hlavně celému týmu porodnice U Apolináře a paní doktorce Mikešové, která před pěti lety rodila i naši dceru Editku.

Děkujeme všem, kteří nám v posledních, pro nás nelehkých týdnech byli oporou a dali nám klid, který jsme potřebovali a o který i nadále prosíme," napsal herec.

Roman Vojtek svým odchodem od rodiny způsobil své manželce Tereze velké nepříjemnosti. Rozešel se s ní ze dne na den, a to jen pár týdnů před porodem. Tereza se po Vojtkově zradě psychicky zhroutila a skončila na kapačkách, lékaři jí nakonec museli předepsat i antidepresiva.

Navíc miminko, které si až do dnešního dne nosila Vojtková pod srdcem, se neotočilo tak, aby mohla Tereza rodit přirozenou cestou, a tak už dopředu věděla, že chlapečka přivede na svět císařským řezem.

Vojtek má s manželkou Terezou už téměř pětiletou dceru Editu.

Video
Video se připravuje ...

Vojtek opustil těhotnou manželku! Měsíc před porodem! Takhle spolu ještě vybírali kočárek Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
4 fotografie