Za života Satinského si jeho rodina nemohla stěžovat na nuzné finanční podmínky. Jeho syn Ján tuto výhodu vnímal už jako malý kluk. Nikdy ale nezpychl, jeho otec svou rodinu totiž zase tak moc nerozmazloval. „Bydleli jsme v družstevním bytě a táta jezdil v Dacii a potom ve Felicii Combi. Peníze jsme radši utráceli za dovolené s přáteli,“ prozradil Ján Satinský slovenskému webu pluska.sk.

Se svými rodiči a sourozenci cestovali nejen po Slovensku, ale jezdili také k moři. A to autem. Dnes je jejich finanční situace ale o dost slabší. „Teď už jsme chudí. Díky tátovi jsme byli kdysi mnohem bohatší, ale po jeho smrti se to změnilo. Ale ani předtím jsme nežili v luxusu. Bylo příjemné vědět, že si nikdy nebudeme hrát na nóbl rodinu,“ svěřil se Ján.

Po svém slavném otci Juliovi Satinském zdědil Ján lásku k ženám, vínu a zpěvu. Ženám neodolá a alkoholu, který nesmí, leckdy také ne. „Vzhledem k mé diagnóze bych neměl pít vůbec, ale někdy k alkoholu tíhnu až příliš. Když už si mám vybrat, tak whiskey,“ přiznal Ján, který trpí schizoafektivní poruchou.

Jeho maminka, psychiatrička, si s ním užila své. Několikrát musela Jankovi zavolat záchranku, která ho po psychopatickém záchvatu musela odvézt na psychiatrii. Tam se léčil celkem třikrát. Teď už bere jen udržovací léky, které však občas zkombinuje s alkoholem.