Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

5+1 hvězdných párů, které trpí krizí ve vztahu: Rozejít se ale nedokážou!

/
  • Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou.
    16. července 2014 ● 05:00

    Ne každý vztah připomíná procházku růžovou zahradou. I mezi slavnými páry se tu a tam přeženou černá mračna, která leckdy zapříčiní rozchod. Jsou ale i tací, kteří bouřlivou krizi ve vztahu zažili už několikrát, a přesto se své drahé polovičky nemůžou vzdát. Jen v českém rybníku se jim mezi celebritami najde hned pět takových. A jako bonus tu máme i jeden „čtyřlístek“.

  • 1.

    Tomáš Řepka - Vlaďka Erbová-Řepková

    Zpočátku milenecký, nyní už manželský vztah Tomáše Řepky a Vlaďky Erbové provázejí bouřlivé hádky celkem často. Oba jsou výbušné a temperamentní povahy, a tak se není čemu divit, že mají doma občas pěknou Itálii. Ostatně poslední krizi v manželství přiznala Erbová letos v květnu.

    "Není to lehké, ale věříme, že krizi překonáme. Když začne být dusno, balím děti a mizím. Není dobré být v tu chvíli v jednom domě. Tomáš čistí hlavu na rybách u řeky a já jedu pryč. A to je teď, přiznávám, docela často," vysvětlila Erbová. Jakmile se černé mraky zase rozeženou, nemůžou tihle dva bez sebe fungovat.

    Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou.
    Autor: Foto - Jan Tůma a archiv Blesku

  • 2.

    Aňa Geislerová - Zdeněk Janáček

    Jejich manželství už zažilo hodně. Ač se Geislerová tváří jako nevinnost sama, její manžel Zdeněk Janáček s ní má neuvěřitelnou trpělivost. Na jaře 2012 se Aně zapálila lýtka a vrhla se do náruče, a jak se později ukázalo i do postele, miliardáři Martinu Shenarovi. Během jejich ročního románku stihla Geislerová otěhotnět a ještě než porodila, už byla zpátky u svého manžela, který jí odpustil. Potvrdila si tím tak pravidlo, všude dobře, doma nejlíp.

    Aňa Geislerová s manželem Zdeňkem Janáčkem.
    Autor: Blesk - Roman Souček

     

  • 3.

    Lucie Bílá - Petr Makovička

    Ani toto partnerství není takovou idylkou, jak se na první pohled zdá. Bílá se do statného Petra Makovičky zamilovala v listopadu 2009 hned na první pohled. Už o dva roky později se ale podle jistého kulturisty, poohlížela jinde.

    Stalo se to čtrnáct dní potom, co jsme si vyměnili čísla. Bylo to v době druhého Talentu, tedy někdy v červenci nebo srpnu 2011. Řekl bych, že jí šlo o to, o co jí šlo, tedy samozřejmě o sex,“ přiznal letos na jaře svalovec Michal Křivánek s tím, že má Lucie raději tvrdší sex. I když tato informace vyplula na povrch až po třech letech, Makovička Lucčinu údajnou nevěru ustál.

    Lucie Bílá se svým milým Petrem Makovičkou
    Autor: Foto Blesk - Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan

     

  • 4.

    Jiří Langmajer - Adéla Gondíková

    Jejich milenecký vztah trvá už více než tři roky, ale až teprve před pár týdny se objevili poprvé ve společnosti jako oficiální pár. Věčný záletník Jiří Langmajer otevřeně přiznal, že opustil manželku a děti, aby mohl žít se svou láskou Adélou. Loni byl ale Jiří nachytán, jak se na romantické večeři něžně dotýká herečky Elišky Křenkové. Zamilovaná Adéla to ale ustála a hrdě se teď prochází ulicemi se svým již oficiálním partnerem.

    Langmajer dával všem najevo, že Gondíková patří jemu.
    Autor: herminapress.cz

     

  • 5.

    Tereza Kostková - Petr Kracik

    Původně bylo manželství Terezy Kostkové a Petra Kracika považováno za jednou z nejstabilnějších v českém showbyznysu. Pak se ale ukázalo, že ani u nich doma neklape všechno, jak má. Jejich životy se na nějakou dobu rozešly a trvalo celý rok, než se opět spojily. I když o neshodách oba zarytě mlčeli, Tereza nakonec manželskou krizi přiznala. Překonali ji a nyní už zase vrkají.

    Tereza Kostková nedávno přiznala manželskou krizi s Petrem Kracikem.
    Autor: Blesk – Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan a archiv

  • 6.

    Josef Rychtář – Petr Veselý – Zdeněk Macura – Domenico Martucci

    A jako bonus na závěr je tu slavná čtveřice mužů, kteří se od sebe nemůžou odtrhnout ani po smrti jejich společné lásky Ivety Bartošové. Bývalí milenec Domenico Martucci se spolčil s Ivetiným obdivovatelem Zdeňkem Macurou proti jejímu manželovi Josefu Rychtářovi. Za života Bartošové s nimi Rychtář hovořil ještě osobně, i když je pak veřejně urážel a pomlouval, nyní tuto funkci převzal jeho fanoušek Petr Veselý. Toho Rychtář zpočátku bral jako svého ochránce a přítele, pak se pánové rozhádali a Rychtář ho vyhodil ze svého domu. Uběhlo ale pár týdnů a už jsou z nich zase velcí kamarádi.

    V tomhle podivném propletenci není o veletoče nouze, takže se jistě brzy dočkáme dalších změn. Až si tito pánové padnou do naruče, nikoho to jistě moc nepřekvapí...

     

    Josef Rychtář se svým přítelem-nepřítelem-přítelem Petrem Veselým.
    Autor: Blesk – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

gabreta: Řepka na tý fotce vypadá že si bral jen "kozy" a to ostatní mu k nim Erbová přidala jako prémii! To je fakt VIP jak hrom!!!

(16. 07. 2014 17:55)

sores: Tak takových je českých párů nejvíce, nejsou to jen VIP. Rozvodovost neustále stoupá, lidi už spolu nedokážou žít, svatby by se měly zrušit.

(16. 07. 2014 12:39)

dandova:

(16. 07. 2014 10:58)

rumovapalice: tak to je fakt pravda

(16. 07. 2014 10:15)

petrkramnypresident: Rychtář-Macura-Martucci-Veselý to je nejperverznější milenecký čtyřúhelník z nabídky.

(16. 07. 2014 09:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

TN.cztn.cz

Dnešní horoskopy