Nebýt těhotné Lucie Borhyové, její kolegyně Gábina Partyšová by ještě teď seděla v rozhlasovém studiu. Partyšová totiž kývla na nabídku TV Nova na moderování ranního vysílání Snídaně s Novou. Nahradí tak Kristinu Kloubkovou, která přebírá místo po Lucii Borhyové. Tedy alespoň na dobu, než se Lucie vrátí z mateřské dovolené.

"Vracím se na Novu po sedmi letech. Snídaně s Novou je přímým přenosem, což je pro mě disciplína, kterou nemám osahanou a která se dá naučit až na place, svěřila se Partyšová idnes.cz. Před lety se na Nově proslavila jako zpěvačka Rebeka, která se snažila vyniknout v pořadu Eso, coby náhradnice Terezy Pergnerové.

Moderováním Snídaně s Novou by ale Partyšová mohla udělat krok zpět ve své kariéře. Právě v tomto ranním vysílání spousta moderátorů totiž začínala. Snídaně se stala odrazovým můstkem jak pro Kloubkovou, tak i pro Markétu Mayerovou, Slávka Bouru, Míšu Dolinovou, Kláru Doležalovou, Aleše Cibulku, Šárku Kubelkovou, Petra Vágnera a mnoho dalších. Jediný, kdo nabídku na odrazový můstek pro moderátory nepřijal, byla zkušená Tereza Pergnerová.

Všichni tito zde nastartovali svou kariéru, naučili se pohotovosti v živém vysílání a frnkli do světa za lepšími nabídkami. Přitom Partyšová má za sebou samostatné moderování primáckého magazínu Top Star, ve kterém působila více než rok.