Při pohledu na krásnou a mladičkou Terezu Fajksovou by těžko někdo uvěřil, že musí kvůli srdci navštěvovat lékaře. „Před rokem jsem na Mauriciu měla srdeční záchvat. Myslela jsem, že mám infarkt, tak jsem byla u doktora, ale nic nenašli," prozradila Blesk.cz Tereza.

Modelka si měla dojít na kontrolu, ale až doteď neměla čas. Dnes navštívila lékaře a ten její tělo oblepil několika elektrodami. „Dostala jsem holter, který mi hlídá srdce. Tyto záchvaty, které se projevují arytmií, bušením nebo tří vteřinovým přerušením tlukotu srdce, se opakují tak třikrát  měsíčně. Až jsem dostala obavy, a proto tenhle přístroj,“ svěřila se Fajksová.

Lékaři jí oznámili, že za její srdeční nepravidelností stojí zřejmě stres. „Prý je možné, že se to může projevit i několik let po vypjatém momentu, či období prožitém v náročném životním stylu,“ dodala modelka, která se naštěstí nemusí v ničem omezovat. I tak ale apeluje na své bližní, aby se přestali stresovat, nebo to odnese jejich srdce, tak jak to odneslo to její.