Když se Absolonová před pár dny na plese na Žofíně na červeném koberci nakrucovala před záblesky fotoaparátů ve zlatých šatech, všichni její róbu obdivovali. V plesových šatech, které doplnila pouze jemnými šperky a třpytivými střevíci, vypadala jako princezna.

Aby také ne, Monika se totiž zahalila do luxusu. Šaty, které si nechala na zakázku ušít od návrhářky Tatiany Kovaříkové, ji vyšly zhruba na 30 tisíc korun. Chodidla ozdobila botami od návrháře Jimmyho Choo za 27 tisíc korun. "Ty jsem si koupila v Čechách," svěřil se zpěvačka.

Lichotky od přítomných pánů ji nejspíš nadchly natolik, že se v naprosto stejném outfitu objevila na finále Supermiss v hotelu Hilton, které se konalo pouhé tři dny po plese. Nejenže Absolonová vytáhla stejné šaty a boty, pro fanoušky si připravila naprosto identické pěvecké vystoupení, jaké ukázala na Žofíně.

Jediné, na čem Monika za poslední tři dny zamakala, byl její účes. Na plese měla vlasy stažené do složitého drdolu, na finále Supermiss si vlasy spletla do francouzského copu. Moniko, parádu si v těchto šatech už udělala, teď by to chtělo zase nějakou novinku...