Nejspíš záře slunečních paprsků může za to, že Klus předvedl taneček hodný svatého Víta. Na terase apartmánu, kde nyní se svou manželkou Tamarou a dcerou v Dominikánské republice žije, se vrtí do rytmu hudby a poskakuje z jedné nohy na druhou.

Zpěvák během svého tanečního vystoupení ukázal krásně opálené tělo, na kterém pracuje už tři měsíce. Díky surfování si Klus vypracoval i nějaké ty svaly, a tak když rozhoupal své boky před kamerou, bylo vskutku na co se dívat.

A ještě se bude na co dívat. Klus totiž slibuje, že jím vymyslený taneční krok s názvem Mořský koník, který na videu předvádí v 36. vteřině, bude používat i na svých vystoupeních.

Kromě toho Klus natočil se svým kamarádem také video, jak medituje na dně moře. Sedí v tureckém sedu s rukama na kolenou tak dlouho, než mu dojde dech. Nápad zahučet do hlubin moře, ovšem nevzešel z jeho hlavy, ale do vody skočil na „pokyn“ své manželky Tamary.

Koupali jsme se a Ona řekla, to by bylo hezký, kdyby.. No a protože já hned, co jí na očích vidím - dělám, protože její úsměv je jako tisíc Sluncí, jsem s kamarádem natočil dojem, pocit, kdy se rodíme do moře života,“ vysvětlil Blesk.cz zpěvák, proč se potopil.

Tomáš tak chtěl svým fanouškům novým videem přiblížit pocit a dojem z těhotenství, porodu a následného života. Klus se ve videu v jednu chvíli zvedne a zprudka se odrazí ode dna, což má znamenat, že kdyby nebylo dna, nemohli bychom se od něj odrazit zase nahoru.

PS: Slunce v duši!